fbpx

YRITYS


”Meille tärkeää on asiakkaan menestys.
Autamme yrityksiä
mukaan mobiilimaailmaan ja sinne missä ikinä heidän
asiakkaansa liikkuvatkaan – kirjaimellisesti.”

– Appiukko

Appiukon 2012 kokoon kutsuttu ammattilaistiimi iOS- ja Android-koodareita sekä graafisia suunnittelijoita työskentelee 100 % virtuaalisesti, eli asiakas maksaa vain työstä, ei toimitilojen vuokrista tai firman pikkujouluista.

Ketterän tiimin ansiosta Appiukko reagoi muuttuviin tilanteisiin perinteisiä ohjelmistotaloja nopeammin. Tarjoamme matalan kynnyksen palvelun: idea riittää alkuun – sitä lähdemme yhdessä työstämään kohti toimivaa lopputulosta.

Appiukon töihin on kelpuutettu vain osaajia, jotka ovat kiinnostuneita aiheesta myös töiden ulkopuolella –esimerkiksi tohtoriopintojen kautta. Oikeista tekijöistä on hitsautunut vuosien saatossa tiimi, joka sitoutuu projekteihin kuin omiinsa.

”Intoa ja viimeisintä ammattitaitoa.
Mutta ennen kaikkea kokemusta.”

– Appiukko

Mikko Hanski – mies Appiukon takana

mikko.hanski@appiukko.com

Olen työskennellyt yli vuosikymmenen ICT-alalla tutkimuksen ja tuotekehityksen parissa. Uuden kokeilemisen halu ja heittäytyminen ovat kulmakiviä työssäni: parasta on olla mukana ideoimassa ja toteuttamassa aina jotakin uutta.

Ideani virtuaalitiimin kokoamisesta ja sen kanssa työskentely on käytännön haasteissa osoittautunut tehokkaimmaksi tavaksi toteuttaa asiakkaiden ideoita hyvistä mobiilisovelluksista!

Appiukko