fbpx

Referenssit


Appiukko

Toteutimme Nordealle mobiilipalvelun (iOS, Android, Win ja backend) esimiesten sisäisen kommunikaation lisäämiseen ja
parhaiden vinkkien jakoon.

“Valitsimme Appiukon yhteystyökumppaniksemme, koska Appiukko ymmärsi parhaiten, mitä haluamme Nordean sisäiseltä some-kanavalta. Yhteistyö oli erittäin joustavaa, nopeaa ja mutkatonta. Sopimusneuvottelut sujuivat jouhevasti ja meille tärkeä tietoturvallisuusnäkökulma huomioitiin hyvin. Kokeilimme ketterästi ensimmäistä versiota appsistamme, jonka jälkeen jatkokehitys on sujunut mainiosti.”
Taru Vasenius, Nordea

Toteutimme Arctic App Oy:lle karttapohjaisen mobiilipalvelun pullojen palauttamista helpottamaan. Toteutus kattoi sovellukset, taustajärjestelmän ja hallintapaneelin. Sovellus on saatavilla iOS- ja Android-alustoille.

Toteutimme Aurora Alert Oy:lle iOS-sovelluksen, jonka avulla käyttäjät saavat reaaliaikaista tietoa revontulista Rovaniemen alueella.

“Tarvitsimme luotettavan ja ammattitaitoisen kumppanin applikaation toteuttamiseen. Appiukon kanssa yhteistyö projektin alusta lähtien oli luontevaa ja sovituista asioista pidettiin kiinni. Heidän asiantuntemuksensa oli käytössä aina suunnittelusta testaukseen saakka, joka takasi hyvän lopputuloksen. Täytyy todeta että heidän ammattitaitonsa perustuu käytännössä saatuun kokemukseen. Olemme erittäin tyytyväisiä Appiukon toteuttamaan
applikaatioon ja heidän tavastaan viedä projekti läpi.”
Reijo Kortesalmi, Aurora Alert Oy

Toteutimme Group Builder Oy:lle iPad-sovelluksen, jonka avulla asunnon ostaja voi mm suunnitella asuntonsa sisustuksen ja nähdä valintansa 3D-mallinnettuna.

”Tarvitsimme IOS applikaation GBuilder ohjelmistollemme. Meillä oli parikin epäonnistunutta projektia muiden kumppaneiden kanssa, kunnes Appiukkoa suositeltiin meille. Appiukon tiimi osoittautui ezrittäin ammattitaitoiseksi, pysyivät aikataulussaan ja mikä tärkeintä he pysyivät budjetissa. Tulemme jatkossakin käyttämään Appiukkoa!”
Harri Majala, Group Builder Oy

Toteutimme Minus Degree Mobile Oy:lle Melodigram-mobiilisovelluksen sekä iOS- että Android-alustoille. Yritys suunnitteli toiminnallisuuden ja käyttöliittymän kokonaan itse ja me autoimme heitä tuomaan idean eloon. Sovellusta käytetään jakamaan kuvia fiilisten kera.

“We used Appiukko to develop iOS and Android versions of Melodigram. The whole team was highly professional and highly skilled. The work was carried out with great cooperation and always delivering high quality code on time. The developers in particular were a pleasure to work with and I look forward to working with them again on future projects.”

Jonathan Massey, Minus Degree Mobile Oy

Toteutimme Singon Oy:lle Singon-mobiilisovelluksen sekä iOS- että Android-alustoille. Yritys suunnitteli toiminnallisuuden ja käyttöliittymän kokonaan itse ja me autoimme heitä tuomaan idean eloon. Sovellusta käytetään Playstation laulupelin yhteydessä.

Paljonko mobiilisovelluksen tekeminen maksaa?

Liity uutiskirjeemme tilaajaksi jättämällä sähköpostiosoitteesi alle ja lähetän sinulle kätevän hintalaskurin.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.